9.08.2011

Celebrating Cloe

Äntligen har jag fått gjort ett kort.

Jag har använt mig av Celebrating Cloe, stämplad på akvarellpapper och färglagd med distresser.
Gummiapan har många roliga stämplar och jag är en sucker för vimplar. Jag blir så glad av dem.
Så jag kunde inte hålla fingrarna i styr. Jag har stämplat vimpelgirlangen på vitt fotopapper och på olika mönstrade papper. Sedan klippte jag ut vimplarna och klistrade på det vita fotopappret. Jag klippte ut girlangen ur fotopappret och monterade på kortet. Några vimplar bakom ballongerna och några framför akvarellpappret för att ge mer djup. Jag har böjt vimplarna lite för att ge lite mer liv och rörelse till kortet. Jag har även monterat de främre vimplarna på distanskuddar.Jag tycker det är så fint när jag ser alla andra tjejer som blandar blommor och grupperar dem tillsammans.
Så jag tog en pappersros, 2 cm i diameter, och jag snurrade två egna rosor av papper jag använt till andra detaljer i kortet. I mitten av dessa rosor fäste jag en halvpärla. Så har jag dammat av några stansar. En "grankvist", fast jag tycker inte det är mycket gran över den och en Quickutzstans och stansat ut kvistar och blad till min blomgruppering.

Materiallista:
Stämpel - Celebrating Cloe, Sparkle Creations
Stämpel - Inte bara ett år..., Gummiapan
Stämpel - Vimplar, Gummiapan
Mönstrat papper - Happy Day - Hip-Hooray, My Minds Eye
Mönstrat papper - Party Time - Hip-Hooray, My Minds Eye
Pappersros, 2 cm i diameter
Halvpärlor
Distress Ink
Memories stämpeldyna

3 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart kort! Älskar stämpeln! Och så fina rosor du har gjort. Låter "enkelt" att göra men hur menar du med en spiral...?

Muffin sa...

Det här kortet tycker jag är riktigt tokläckert!! Jag är så svag för vimplar och färgerna och upplägget är toppen - helt grymt!

Tack för dina goa ord inne hos mig, jag blir så himla glad ska du veta! *kram*

Zarah sa...

Helt UNDERBART!! *förälskad i detta ljuvliga kort*