12.12.2015

Julefrid...

I elfte timmen fick jag för mig att jag skulle göra egna julkort i år. Tiden finns inte under hösten att sitta ner i lugn och ro, det är så många andra måsten då. Men lusten att skapa finns där hela tiden. Jag är väldigt tacksam för att jag får möta så många scrappare under tiden jag är ute på träffar och mässor för jag får så mycket inspiration från dem.

Allra oftast vill jag ju skapa med produkter som jag säljer via Scrapfabriken. Under hösten har jag mött Cathrin tre gånger och jag har sett hennes pysselplats med olika motiv från Skapar Källarn och har själv velat skaffa mig några av deras motiv. Igår gjorde jag det! Och hips vips hade jag målat fem motiv. De är helt underbara att färglägga. De lockar fram en lekfullhet och inte det där petandet som vissa andra motiv näst intill kräver.Jag älskar att måla vitt.
Inte bara för att det går så fort :D, hur många gånger har jag sagt att jag gillar pyssel som går fort?!
Utan också för att det finns nå många nyanser i vitt.
Den absolut roligaste övningen jag hade i en akvarellkurs en gång var när vi skulle måla av ett vitt ägg liggandes i en vit box som var belyst från tre olika håll.
Det fanns nästan inga skuggor att ta till och att träna ögat att se alla färger som faktiskt var där var fantastiskt kul.

I Scrapfabrikens blogg finner du vilket material jag använt till detta kort.

Färger jag använt:
Hud: E000-50-00-11, R11
Kåpor och vingar: B0000-000, BG70-72, V91-93
Hjärtan: R24-27
Inga kommentarer: